Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu’da FETÖ okulları İmam Hatip Ortaokulu oldu

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne bağlı olan ve FETÖ/PYD soruşturması kapsamında devlet tarafından el konulan Özel Fatih Koleji İlköğretim Okulu ile Özel Fatih İlköğretim Ortaokulu, imam hatip ortaokulu oldu.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne bağlı olan ve FETÖ/PYD soruşturması kapsamında devlet tarafından el konulan Özel Fatih Koleji İlköğretim Okulu ile Özel Fatih İlköğretim Ortaokulu, imam hatip ortaokulu oldu.
Edinilen bilgiye göre, OHAL kapsamında alınan tedbirleri ilişkin kanun hükmünde kararname kapsamında Devlet tarafından al konulan Paşaköy Mahallesi ve Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunan Özel Fatih Koleji İlköğretim Okulu ve Özel Fatih Koleji Ortaokulu’nun adı değiştirilerek imam hatim ortaokuluna dönüştürüldü.
Paşaköy Mahallesi’nde bulunan Özel Fatih Koleji İlköğretim Okulu’nun adı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu olurken, Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunan Özel Fatih Koleji ortaokulunun adı da 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.