Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu’da FETÖ lideri Fethullah Gülen’e tepki yağdı

15 Mayıs darbe girişimi sonrasında Bolu Belediye Meydanı’nda sabah kadar demokrasi nöbeti tutan Boluluların sayısı her geçen gün artarken, vatandaşlar Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen’e öfke kustular.Her gece Kuran-ı...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 02:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 02:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Mayıs darbe girişimi sonrasında Bolu Belediye Meydanı’nda sabah kadar demokrasi nöbeti tutan Boluluların sayısı her geçen gün artarken, vatandaşlar Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen’e öfke kustular.
Her gece Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan demokrasi nöbetinde ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişime tepki gösteren Bolulular, Fethullah Gülen’in idam edilmesi gerektiğini söylediler. Bazı vatandaşlar, ABD’nin terör örgütü lideri Gülen’i vermemesi durumunda meydanlardan çekilmeyeceklerini ifade ederek, Erkan Bozacı isimli vatandaş, “Bu sünnetsiz caninin ve buna inanlara, bunlara inananlara bir sorum olacak. Sizce Amerika, basit bir imamı neden iade etmek istemiyor. Bu sorunun yanıtı bulununca her şey ortaya çıkacak” dedi.
Mustafa Yıldız isimli vatandaş ise, “ABD bu Fethullah Gülen denen münafığı ABD teslim edene kadar meydanlarda duracağız. Fethullah Gülen çağımızın asrımızın en büyük münafığıdır. Bırakmadığı sürece bu dava bitmeyecek” diye konuştu.
Yaşlı bir adam ise, “Dedelerimiz Menderes’i verdi, babalarımız Özal’ı verdi, ama biz Recep Tayyip Erdoğan’ı vermeyeceğiz. Onu kimseye yedirmeyeceğiz. Bize her zaman başkomutanlık yapacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.