Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu’da ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ öncesinde polis yoğun önlem aldı

Bolu Demokrasi Meydanı’nda (Belediye Meydanı) AK Parti, CHP ve MHP’nin destek verdiği "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" öncesinde polis ekipleri bölgede kuş uçurtmadı. Meydana girilen bütün girişler bariyerlerle kapatılırken, vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Demokrasi Meydanı’nda (Belediye Meydanı) AK Parti, CHP ve MHP’nin destek verdiği "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" öncesinde polis ekipleri bölgede kuş uçurtmadı. Meydana girilen bütün girişler bariyerlerle kapatılırken, vatandaşlar polis ekipleri tarafından didik didik arandı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında her gece devam eden demokrasi nöbeti Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak mitinglerle son bulacak. Bolu’da AK Parti, CHP ve MHP’nin destek verdiği miting öncesinde Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçirilirken, Demokrasi Meydanı’na giden yollar bariyerlerle kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı. Meydana gitmek isteyen vatandaşlar didik didik aranırken, polis özellikle çantalı vatandaşlar üzerine önlemlerini arttırdı. Mitingin yapılacağı meydana siyasi parti bayraklarının girişine izin verilmezken, sadece Türk bayrakları için izin verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.