Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu Dağı Tüneli Çıkışı 90 Gün TEK Şeritten Verilecek

İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti çıkışı 90 gün boyunca Abant Kavşağı’na kadar kapalı kalacak ve trafik İstanbul istikametinden tek şeritten çift yönlü olarak verilecek.Konuyla ilgili Bolu Valiliği’nden...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti çıkışı 90 gün boyunca Abant Kavşağı’na kadar kapalı kalacak ve trafik İstanbul istikametinden tek şeritten çift yönlü olarak verilecek.
Konuyla ilgili Bolu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Anadolu Otoyolu’nda Bolu Dağı Tüneli’nin çıkışından itibaren Abant Kavşağı’na kadar üst yapı yenileme çalışmaları yapılması nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacak olup, trafik Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak verilecektir. Bu uygulama 10 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olup 90 gün devam edecektir. Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.