Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven’den FETÖ operasyonu açıklaması

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, “fetö’yle Mücadele Nereye Uzanırsa Uzansın Sonuna Kadar Gideceğiz. Örgütün Kökünü Kurutana Kadar Çalişacağiz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven’den FETÖ operasyonu açıklaması
Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, “FETÖ’yle mücadele nereye uzanırsa uzansın sonuna kadar gideceğiz. Örgütün kökünü kurutana kadar çalışacağız” dedi.
Fetullahçı Terör Örgütü operasyonlarında gece gündüz, dikkatli şekilde çalıştıklarını ifade eden Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, “Yaklaşık iki aydır devam eden soruşturmalar sonucunda 441 kişi hakkında adli işlem gerçekleştirdik. Halihazırda tutuklu sayımız ise 188 kişi. Hakkında yakalama kararı bulunan 16 kişinin arama çalışması da devam ediyoruz. Her gün savcılığımıza yeni bilgi ve belgeler ulaşıyor ve bize soruşturmalarda yeni ufuklar açıyor. Daha işin çok başındayız. Her gün elimize yeni bilgi ve belgeler geçtikçe konuya yoğunlaşarak devam ediyoruz. Kalan üç savcımız ile birlikte 500’ün üzerinde dosyayı gece gündüz kılı kırk yararak, kimsenin haksız yere zarar görmemesi için dikkatli şekilde davranarak işlemleri yürütüyoruz” diye konuştu.
Elinde belgesi olanların kendisine veya savcılara getirmelerini isteyen Mehmet Yurtseven, “Vatandaşımızdan en önemli beklentimiz elinde FETÖ’yle ilgili bilgi ve belgesi bulunan kişilerin bu bilgi ve belgeleri bizimle paylaşması. Bu paylaşım işlerin çok daha hızlı yürümesine neden olacaktır. Her vatandaş hiç çekinmeden benimle veya herhangi bir savcı arkadaşımızla görüşmeye gelebilir. Tüm soruşturma ve ihbar görüşmeleri gizlilik içinde sürdürülmektedir. Kimse korkmadan çekinmeden ve geç kalmadan tüm bildiklerini yüce Türk adaleti ile paylaşmalıdır. Her gün yeni bilgiler ışığında yeni operasyonlar yeni soruşturmalar yapıyoruz. Ucu nereye giderse gitsin kararlılıkla örgütün kökünü kurutuncaya kadar üzerine gideceğiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.