Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu Belediyesi’nden 230 metrelik dev pankart

Bolu Belediyesi tarafından D-100 Karayolu Abant Kavşağı’na 230 metrelik dev pankart asıldı. “Aziz milletimize ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Sağ olun ve hep var olun” mesajının yer aldığı dev pankart vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu Belediyesi tarafından D-100 Karayolu Abant Kavşağı’na 230 metrelik dev pankart asıldı. “Aziz milletimize ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Sağ olun ve hep var olun” mesajının yer aldığı dev pankart vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bize bugünleri kazandıran milletimize, Cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz. Onlar için ne yapsak az” dedi.
Bolu Belediyesi, FETÖ Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde Türk halkının Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleştirdiği “15 Temmuz Kurtuluş ve Demokrasi Mücadelesi”ne minnettarlığını göstermek için dev bir pankart astı. D-100 Karayolu Abant Kavşağı’nda yer alan araziye asılan 230 metrelik dev pankartta “Aziz milletimize ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Sağ olun ve hep var olun” mesajına yer verildi. Belediye tarafından dev pankartın yer aldığı yolun İstanbul’a gidiş tarafında da otobüs üzerine asılan diğer pankartta da “15 Temmuz Kurtuluş ve Demokrasi Destanıdır. Aziz Milletimize ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımız, teşekkürlerimiz sonsuz… Sağ olun ve hep var olun” ifadeleri yer aldı.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15 Temmuz tarihinin Türkiye için bir milat olduğunu belirterek, bu süreçte büyük bir kahramanlık ve demokrasi destanı yazan Türk milletine ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a çok şey borçlu olduklarını söyledi. Bolu Belediyesi olarak Türkiye’nin geleceğini kurtaran kahramanlara minnettarlıklarını sergilemek için dev bir pankart yaptırdıklarını kaydeden Yılmaz, “Bize bugünleri kazandıran milletimize, Cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz. Onlar için ne yapsak az” ifadelerini kullandı.
"Biz birlikte çok güzeliz"
Türkiye’de artık yeni bir dönem başladığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:
“Ülkemizde FETÖ/PYD terör örgütüne karşı 15 Temmuz’da gerçekleştirilen kurtuluş ve demokrasi destanı ‘Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile taçlandırıldı. Milyonlarca insan ‘tek yürek, tek milet’ mesajıyla tarihi bir görüntüye imza attı. ’Biz birlikte Türkiye’yiz’ diyerek, tüm dünyaya güçlü bir mesaj verdi. İstanbul’un dışında Bolu’da ve tüm illerde hepimiz aynı sesle, aynı heyecanla birliğimizi, beraberliğimizi haykırdık. Yenikapı ruhu Türkiye’de yeni güzelliklere imza atmamıza vesile olacak. Biz birliğimize, dirliğimize, beraberliğimize sahip çıktığımızı tüm dünyaya muhteşem görüntülerle gösterdik. Bolu halkı da 15 Temmuz’dan buyana büyük bir coşku ile demokrasi nöbetlerini sürdürüyor. Bu ülke bizim ve biz birlikte çok güzel bir ülkeyiz. Geleceğe büyük bir umutla bakıyoruz. Bu ruha sahip çıkmaya kararlıyız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.