Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da Sürpriz Evlenme Teklifi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yapan genç ilginç bir yöntem seçti.24 yaşındaki Vural Erol, kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan’a Bodrum Belediye Meydanı’nda arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da Sürpriz Evlenme Teklifi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yapan genç ilginç bir yöntem seçti.
24 yaşındaki Vural Erol, kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan’a Bodrum Belediye Meydanı’nda arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Bodrum’da yaşayan ve bir şirkette satış yöneticisi olarak görev yapan Vural Erol, kız arkadaşı heykeltraş sanatçısı Ebru Zeynep Çalışkan’ı akşam yemeğine davet etti. Çalışkan otoparktan Belediye Meydanı’na yürüdüğü sırada, Vural Erol’un önceden belirlediği 10 kişiden buketler halinde 10 adet çiçek aldı. Şaşkınlık içerisinde meydana ulaşan Ebru Zeynep Çalışkan 50 kişilik arkadaş grubuyla birlikte erkek arkadaşını meydanda görünce şaşkınlığı daha da arttı. Ebru Zeynep Çalışkan erkek arkadaşının diz çökerek yaptığı evlilik teklifini kabul etti. Çalışkan’ın evlilik teklifine evet demesiyle Vural Erol sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.
Teklifi kabul etmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ebru Zeynep Çalışkan tanımadığı kişilerden çiçek almanın kendisini korkuttuğunu, ardından da böyle bir sürprizle karşılaşınca büyük heyecan yaşadığını söyledi.
Vural Erol ise bu sürprizi yapabilmek için çok uğraştığını anlatarak, "Planı hazırlamak iki haftalık bir sürecimi aldı. Zeynep’in arkadaşları ve benim arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların yardımları olmasa zaten olmazdı bu iş" dedi.
Sürpriz organizasyona meydandan geçen yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterirken, genç çift daha sonra arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.