Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da kapatılan FETÖ okulunda darbe girişimi anlatıldı

Bodrum’da kamuya devredilen eski FETÖ okulunda öğrencilere 15 Temmuz darbe girişimi anlatılarak şehitler anıldı.Konacık Mahallesi’nde bulunan ve 15 Temmuz şehidi Türkmen Tekin’in adının verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bugün...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da kamuya devredilen eski FETÖ okulunda öğrencilere 15 Temmuz darbe girişimi anlatılarak şehitler anıldı.
Konacık Mahallesi’nde bulunan ve 15 Temmuz şehidi Türkmen Tekin’in adının verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bugün bir anma programı düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra 15 Temmuz darbe girişimini anlatan kısa film izletildi. Filmin ardından.
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin bir konuşma yaptı. Geçin konuşmasında, yaşanan bu ihanetin çok iyi anlatılması ve unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Bu hain girişimin içinde bulunanların çoğunun gökyüzünden topladığı yıldızlar omuzlarında görüldü. Çoğunun isimlerinin önünde profesör, doçent, hakim ve savcı unvanlarını gördük. Bunların isimleri de bizlere benziyordu ama kalpleri ve vicdanları katılaşmıştı. Vatanlarını satabilecek kadar alçalmışlardı” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün konuşmasının ardından bir öğrenci Arif Nihat Asya’nın Dua isimli şiirini okudu. Şiirin ardından, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Serdar Öner Kuran-ı Kerim tilaveti sundu. Program şehitler için okul bahçesinde lokma ikramıyla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.