Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da bayram bereketi

Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar sahilleri doldurdu.9 günlük Ramazan Bayramının gelmesiyle birlikte Bodrum yerli turistlerle doldu. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların cuma günü mesainin bitmesiyle birlikte ilçeye...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar sahilleri doldurdu.
9 günlük Ramazan Bayramının gelmesiyle birlikte Bodrum yerli turistlerle doldu. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların cuma günü mesainin bitmesiyle birlikte ilçeye akın etmeye başladı. Kilometrelerce araç kuyrukları bayramın başlamasıyla birlikte bitti. En büyük yoğunluk başta Bodrum merkez olmak üzere, Gümbet, Bitez, Ortakent, yalıkavak ve Göltürkbükü’de yaşandı.
Yaklaşık 2 milyonu bulan tatilci sayısı Bodrum esnafının yüzünü güldürdü.
OTELLERDE YER KALMADI
Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen vatandaşlar otellere akın etti. Oteller yüzde yüz doluluk oranını yakalaması bazı tatilcileri üzdü. Bayram tatiline girilmesiyle birlikte oteller, apart ve pansiyonlarda yer kalmadı. Bazı vatandaşların başka tatil merkezlerine gittiği öğrenildi.
ÇİKOLATALI KONTROL
Jandarma ve Emniyet güçler Bodrum’da giren çıkan tüm araçları kontrol ederek ilçede kuş uçurtmamaya başladı. Bayramın ilk 2 günü araçlarda ve otobüslerde kontrol yapan emniyet güçleri bir yandan da çikolata kolonya ikram ederek tatilcilerin bayramlarını kutladı. İlçenin giriş ve çıkışlarında 24 saat yol kontrolü yapan ekipler bayram sonuna kadar uygulamaya devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.