Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’da 45 Derecelik Havada Turistler Buzlu Havuzda Serinledi

Hava sıcaklıklarının 45 derece hissedildiği Bodrum’da oteller yüzme havuzuna buz atarak turistleri serinletti.Tüm yurdu ve Bodrum’u etkisi alan çöl sıcakları nedeniyle otellerde misafirlerini serinletmek için çeşitli yollara başvuruyor....

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da 45 Derecelik Havada Turistler Buzlu Havuzda Serinledi
Hava sıcaklıklarının 45 derece hissedildiği Bodrum’da oteller yüzme havuzuna buz atarak turistleri serinletti.
Tüm yurdu ve Bodrum’u etkisi alan çöl sıcakları nedeniyle otellerde misafirlerini serinletmek için çeşitli yollara başvuruyor. Gün içinde müşterilerine havuz içinde aktiviteler sunan Club Forever havuz içine buz atarak misafirlerini serinletti. Otel personeli sıcak hava nedeniyle havuzdan çıkamayan müşterilerine havuz içerisinde servis yapıyor.
Aktiviteler esnasında doğum günü olan Julita Lissy adlı Polonyalı müşteriye de sürpriz doğum günü organizasyonu yapıldı. Doğum günü pastasının kanoyla havuz ortasına götürüldüğü organizasyonda 27 yaşına giren Polonyalı turist havuz ortasında mumları üfleyerek pastasını kesti.
Organizasyon sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Julita Lissy, "Benim için büyük sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. Türkiye’ye ilk defa geldim fakat gelecek sene yine gelmeyi düşünüyorum. İnsanlar çok nazik. Her günümüz çok eğlenceli geçiyor" diye konuştu.
Havuz sıcaklığının 30 dereceyi bulduğunu, dışarıdaki hissedilen sıcaklık 45 - 50 derece olduğunu anlatan otel müdürü İbrahim Tarım da, misafirlere gün içinde dışarıda aktivite yaptırmak inanılmaz derecede zor olduğunu söyledi. Tarım, şöyle konuştu:
"Biz bu yüzden gün içindeki aquagym’lerimizi ve diğer organizasyonlarımızı havuz içerisinde yapıyoruz. Misafirlerimiz havuz dışına bile çıkmadıkları için karpuz servisimizi dahi havuz içinde yapıyoruz. Havuzun sıcaklığı 30 derece olunca, havuzun biraz daha serinlemesi için buz takviyesi yaparak misafirlerimizi biraz serinletmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda misafirlerimizden bir tanesinin doğum günüymüş. Ona doğum günü partisi yapmak istedik ki yine onu da havuz içinde yaptık. Turizm malum sıkıntılarını biliyoruz. Yabancı misafirlerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Devamlı bize gelen misafirlerimiz bu tür organizasyonları görmesinin en iyi reklam olduğuna inanıyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.