Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’a Akın Ettiler

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen dev yolcu gemileri, esnafın yüzünü güldürmeye devam ediyor.Mayıs ayı itibari ile 18 bin turisttin yolcu gemileri ile Bodrum’a gelmesi ilçeye büyük bir hareket kattı....

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen dev yolcu gemileri, esnafın yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Mayıs ayı itibari ile 18 bin turisttin yolcu gemileri ile Bodrum’a gelmesi ilçeye büyük bir hareket kattı. Son olarak ise Yunanistan’ın Mykonos Adası’ndan gelen 300 metre uzunluğundaki Malta bandıralı ’Mein Schiff 2’ isimli yolcu gemisi, ilçe esnafını sevindirdi. Bodrum Limanı’na demirleyen gemide bin 892 turist ve 808 personel bulunduğu öğrenildi. Gemiden günübirlik ayrılan turistler ve personel, Bodrum sokaklarını gezerek bol bol alışveriş yaptı.
Devasa gemiyi gören vatandaşlar ise fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Paşatarlası’nda bulunan gemiden inen turistlerin çoğunluğunun Alman olduğu ifade edildi. 2 bin 800 turistle ilçeye gelen geminin sezon boyunca bir çok kez Bodrum’a uğrayacağı öğrenildi. Geminin akşam saatlerinde İtalya’nın Catania Limanı’na gideceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.