Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum yine kıskandırdı

Türkiye’nin birçok bölgesi kara kışa yenik düşerken, turizmin göz bebeği Bodrum’da ise sıcak havayı fırsat bilenler denize girip güneşlendi.Bodrum’da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti....

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin birçok bölgesi kara kışa yenik düşerken, turizmin göz bebeği Bodrum’da ise sıcak havayı fırsat bilenler denize girip güneşlendi.
Bodrum’da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, bazıları ise güneşlenerek güzel havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 20 derece, deniz suyu sıcaklığının 22 dereceye ulaşmasıyla birlikte ilçede yazdan kalma bir gün yaşandı. Sahil kenarında bulunan birçok işletme kapılarını müşterilere açarken, Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez ve Ortakent sahilleri insanların akınına uğradı. Çocuklarını deniz kenarına getiren aileler ise güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.
İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen Almira Görgülü, denizin çok sıcak olduğunu ifade ederek, “İstanbul’dan tatil için geldim. Bodrum’u terk edemedim, 1 aydır buradayım. İstanbul soğukmuş, mümkün olduğu kadar kalmayı hedefliyorum. Bodrum mükemmel bir yer. Sadece çay içmek için sahil kenarına geldim. Sıcak havayı görünce dayanamayıp denize girdim. Bu Türkiye’nin ve yurdumun güzelliği. Bunun değerini bilmemiz bilmemiz lazım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.