Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum yağışların ardından yazı yaşıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yaşanan şiddetli yağışın ardından bugün ise güneş açtı. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti.Dün sabah saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren şiddetli yağış...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yaşanan şiddetli yağışın ardından bugün ise güneş açtı. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti.
Dün sabah saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar süren şiddetli yağış sabah saatlerinde yerini güneşe bıraktı. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına giderek bol bol güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise denize ayaklarını sokarak serinledi.

Önce kış, sonra yaz
Dün hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düştüğü Bodrum’da bugün ise sıcaklık 20 derece kadar ulaştı. Yağışlar nedeniyle birçok sokak ve caddeyi su basmış, vatandaşlar isyan etmişti. Bugün ise sıcak havanın teslim aldığı ilçede vatandaşlar yazdan kalma bir gün yaşadı.
Metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü ilçede beklenen miktarda yağış olmadığı öğrenildi. Bodrum’un içme suyu ve sulama ihtiyacını karşılayan Mumcular barajına yetersiz su girdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.