Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum Sahilleri Canlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaz sezonunun gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahil kenarlarına akın etti.Bodrum’da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte yaz sezonu açıldı. Turizm cenneti Bodrum’a turistlerin gelmesiyle...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum Sahilleri Canlandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaz sezonunun gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahil kenarlarına akın etti.
Bodrum’da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte yaz sezonu açıldı. Turizm cenneti Bodrum’a turistlerin gelmesiyle ilçede hareketlilik başladı. Yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Hava sıcaklığının zaman zaman 28 dereceye kadar ulaşmasıyla vatandaşlar serinlemek için denize girdi. Kumbahçe, Gümbet, Bitez sahilleri başta olmak üzere bütün sahiller yerli yabancı turistlerle doldu. İlçedeki hareketlilik esnafın yüzünü güldürürken, oteller şimdiden dolmaya başladı. Bodrum çarşısında ise turistler alışveriş yapmayı ihmal etmedi.
Bodrum esnafı geçen yıla göre turist sayısının az olduğunu ifade ederek, “Şu anda az sayıda turist var ama okulların kapanmasıyla birlikte sezonu tam olarak açacağız. Bu yıl umutluyuz. Şimdilik gelen gemiler ve az sayıda bulunan yerli ve yabancı turist var. Ama sezon açılırsa uzun bir yaz geçireceğiz gibi düşünüyoruz” şeklinde konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.