Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de kapılarını açacak

Yatçılık dünyasının rotasını İstanbul’a çevirdiği dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de Viaport Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açacak.Dünyanın en büyük yatçılık fuarlarından...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yatçılık dünyasının rotasını İstanbul’a çevirdiği dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de Viaport Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açacak.
Dünyanın en büyük yatçılık fuarlarından biri olan Boat Show Eurasia Fuarı, 27 Eylül’de Viaport Marina’da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Boyları 5 Metre ile 45 metre arasında değişen 200’den fazla teknenin deniz tutkunları ile buluşacağı Boat Show Eurasia Fuarı, bu yıl Viaport Marina’nın ev sahipliğinde yapılacak. Fuarda dünyaca ünlü markaların Türkiye lansmanları ve özel tasarım tekneler, mega yatlar, katamaran, motoryat, yelkenli ve sürat motorları, deniz üstünde hemen test etme imkanı ile sunulacak.
Türkiye’nin ilk elektrikli teknesi Boatshow Eurasia’da suya inecek
Yapımı 13 yıl süren Türkiye’nin ilk elektrikli teknesi Blue Moon, Boat Show Eurasia Fuarı’nda suya indirilecek. Teknenin uygulayıcısı Zero Emission’un kurucusu Sanayici Osman Turgut Yazıcı, oluşturdukları sistemin ikinci el veya sıfır bütün teknelere uygulanabileceğini söyledi.
Boatshow Eurasia’da beklenen satış hedefi ise 400 milyon lira
Boat Show Eurasia’da toplam değeri 800 Milyon TL’ye ulaşan 5 ila 45 metre uzunluğunda tekneler, motorlu yatlar, yelkenliler, sürat tekneleri, botlar, jetskiler megayatlar yer alacak. Yatçılık ve denizcilik sektörünün ileri gelen 300’ün üzerinde markanın katılımı ile düzenlenecek fuarda, 400 Milyon TL civarında satış hedeflendiği belirtildi.
Ziyaretçi sayısı beklenenin üstünde
Boat Show Eurasia’ya, aralarında Suudi Arabistan, Katar, Dubai, İngiltere, Ukrayna, Türki Cumhuriyetleri, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Hırvatistan’ın da bulunduğu 20’yi aşkın ülkeden profesyonel ziyaretçi beklendiği bildirildi. . Ortadoğu Yatırımcılar Birliği’nin desteklediği Boatshow Eurasia’ya bu yıl Ortadoğu’dan önemli sayıda tekne alıcısının gelmesi bekleniyor.
Fuarda ayrıca uzaktan kumandalı, yakıt tasarruflu, minimum derecede titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu tekneler, elektrik enerjisiyle çalışan çevreci HYBRID tekneye ve fırtınalı havalarda tekne sergilenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.