Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bizim Artvin Platformu Derneği’ne Kırmızı Boyalı Saldırı

Artvin’de bir süre önce kurulan ilk tanıtım toplantısı da tepkilere neden olan Bizim Artvin Platformu Derneği’nin dernek binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırmızı boyalı saldırı düzenlendi.Yaşanan olayla ilgili kısa bir...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bizim Artvin Platformu Derneği’ne Kırmızı Boyalı Saldırı
Artvin’de bir süre önce kurulan ilk tanıtım toplantısı da tepkilere neden olan Bizim Artvin Platformu Derneği’nin dernek binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırmızı boyalı saldırı düzenlendi.
Yaşanan olayla ilgili kısa bir açıklama yapan Bizim Artvin Platformu Başkanı Mehmet Ali Ergül, Artvin’in sorunları ile, dünü bugünü ve yarını ile ilgilenmek, hatta ışık tutmak için bir süre önce yola çıktıklarını hatırlattı. Ergül, toplumsal fayda ve bilimsel çalışmaları temel alan bir anlayışla Artvin halkı için yola çıktıklarını ancak bazı kesimlerin tepkisini çektiklerini ifade ederek “Bizim Artvin Platformu’na saldırılar devam ediyor. İlk tanıtım toplantımız da Yeşil Artvin Derneği tarafından basılmış ve ‘Burada bizden başka dernek kuramazsınız, burada tek bir dernek vardır, o da Yeşil Artvin Derneği’dir’ denilerek toplantımız bertaraf edilmeye çalışılmıştır. Bunun ardından son olarak Bizim Artvin Platformu’na tahammülsüzlük ve saldırılar devam etmiş, derneğimizin yeni asılan tabelamıza ve açılış için hazırlanan Bizim Artvin Plafformu Derneği’ne bir takım insanlar tarafından saldırıda bulunulmuştur. Yapılan saldırıda ‘Birleşik Haziran Platformu’ tarafından alenen itiraf edilmiştir. Bu şekilde ortaya konulan davranışların gerçeklerin ortaya çıkmaması ve alternatif bir ses olmasını engelleme ve terörrize etme çalışmaları olduğu da açıkça görülmektedir. Bu saldırılara devam edeceklerini de alenen açıklıyorlar” dedi.
Bizim Artvin Platformu Başkanı Mehmet Ali Ergül, konuyla ilgili Emniyet güçlerine bilgi verdiklerini ve şikayetçi olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.