Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis Platformu’ndan şehit ailesine taziye ziyareti

Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz ve üyeleri , 15 Temmuz’da darbeci askerlere göğüs germek için, Boğaziçi Köprüsü’ne giderek hayatını kaybeden sivil şehitlerden 25 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.Bitlis...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz ve üyeleri , 15 Temmuz’da darbeci askerlere göğüs germek için, Boğaziçi Köprüsü’ne giderek hayatını kaybeden sivil şehitlerden 25 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.
Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz ve üyeleri , 15 Temmuz’da darbeci askerlere göğüs germek için, Boğaziçi Köprüsü’ne giderek hayatını kaybeden sivil şehitlerden 25 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç’ın ailesini ziyaret etti. Duaların okunduğu ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Korkmaz, “Bu memlekette hepimiz huzur içerisinde yaşamak istiyoruz. Görünen o ki toplum, alevi, Sünni, Kürt, Türk kendisini daha çok esaret altına alacak böyle bir ihanet kalkışmasında bütün evlatlarımız hep birlikte karşı durdu. Tabii çok üzüntülüyüz. Başımız sağ olsun” dedi.
Bitlis Platformu olarak 15 temmuzdan bu yana 84 derneği temsilen bir çok ilçede basın açıklamaları yaptıklarını, kurbanlar kesip imkanlar dahilinde demokrasi nöbeti için alanlara inenlere yemekler dağıttıklarını belirten Korkmaz, "Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz." dedi. Demokrasi şehidi Mehmet Ali Kılıç’ın babası Abdullah Kılıç ise yapılan ziyaretten dolayı Bitlis Platformu üyelerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.