Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis Belediyesinden broşür ve çöp poşeti dağıtımı

Bitlis Belediyesi çevrenin temiz tutulması için başlattığı kampanya çerçevesinde başta kamu kurumları olmak üzere evleri tek tek gezerek çöp poşeti ve broşür dağıtıyor.Geçtiğimiz ay başlatılan uygulamada, kurumların ardından konutlara...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis Belediyesinden broşür ve çöp poşeti dağıtımı

Bitlis Belediyesi çevrenin temiz tutulması için başlattığı kampanya çerçevesinde başta kamu kurumları olmak üzere evleri tek tek gezerek çöp poşeti ve broşür dağıtıyor.

Geçtiğimiz ay başlatılan uygulamada, kurumların ardından konutlara giden belediye personelleri, poşetleri dağıtırken yanında bilgilendirme amaçlı broşürleri de dağıtıyor. Evleri tek tek gezen ekipler, amaçlarının çevre temizliği olduğunu, bunun için vatandaşların da destek olmaları gerektiğini anlatıyorlar.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, göreve geldikleri günden beri kadim kentin kültürüne yakışır bir görünüme kavuşması için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bitlis’te yaklaşık 6 ayımızı tamamladık. Bu süre içerisinde bir taraftan kültürel değerleri ön plana çıkarmak, diğer taraftan da çevrenin düzenlenmesine önem veriyoruz. Bu anlamda belediye olarak başta kamu binalarımız olmak üzere vatandaşların da ayağına kadar giderek, çöp poşeti dağıtıyoruz. Bunun yanında bilgilendirme broşürü de dağıtıyoruz. Amacımız daha temiz bir Bitlis’i oluşturmaktır. Çevresi temiz olan Bitlis’in turizm sektörünün de dikkatini çekeceğine inanıyoruz. Bitlis’i kadim kent kültürüne kavuşturmak için kamu kurumları başta olmak üzere vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bunları göz önünde bulundurarak, daha temiz bir Bitlis’e kavuşabiliriz” dedi.

Çöp poşetleri ve broşürlerin dağıtımının Beş Minare Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarının yanı sıra muhtarlar vasıtasıyla diğer mahallelerde de dağıtılacağı açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.