Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletli çay servisi

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Eski Sanayi Sitesi’nde bir çay ocağında çalışan Nazif Demirel, 5 yıldır esnafa çayı bisikletiyle götürüyor.Nazif Demirel, 5 yıldır bisikletle sanayi esnafına çay götürdüğünü söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bisikletli çay servisi
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Eski Sanayi Sitesi’nde bir çay ocağında çalışan Nazif Demirel, 5 yıldır esnafa çayı bisikletiyle götürüyor.
Nazif Demirel, 5 yıldır bisikletle sanayi esnafına çay götürdüğünü söyledi. Demirel, “56 yaşında ve iki çocuk babasıyım. 5 yıldır bisikletle sanayide esnafa çay götürüyorum. Bu yöntemle daha hızlı ve kolay çay götürüyorum. İlk başlarda zor olsa da alışınca çok kolay oluyor. Kış mevsimlerinde de bisikleti kullanıyorum. Şu ana kadar bisikletle sipariş götürdüğümde hiç dökmedim ve kırmadım” dedi.
Lokanta ve çay ocağının ortakları Hüseyin Durmuş ve Rahim Yurttaş, “Çaycımız sanayide çok seviliyor. Babacan tavırları sanayi esnafının dikkatini çekiyor. 5 yıldır burada çalışıyor. Uzak sanayi işletmelerine bisikletle çay servisi yapıyor” diye konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.