Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik Haber-sen 4 Nolu Şube Başkanı Yaz: "Fiili Hizmet Zammı Ve Yıpranma Payı İstiyoruz"

Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Ali Yaz, “Yağmur, çamur, soğuk, sıcak, dağ-bayır demeden her iklim ve şartta hizmet veren posta dağıtıcılarımızın kronikleşmiş sorunu fiili hizmet zammı ve yıpranma payı konusunun acilen...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birlik Haber-Sen Ankara 4 No’lu Şube Başkanı Ali Yaz, “Yağmur, çamur, soğuk, sıcak, dağ-bayır demeden her iklim ve şartta hizmet veren posta dağıtıcılarımızın kronikleşmiş sorunu fiili hizmet zammı ve yıpranma payı konusunun acilen çözüme kavuşması gerekiyor” dedi.
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Birlik Haber-Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Ali Yaz, Ankara Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Baş Müdürlüğü önünde yaptığı basın toplantısında PTT çalışanlarının taleplerini açıkladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak Kurum İdari Kurul Toplantısı’nda talepleri masaya taşıyacaklarını belirten Yaz, “Taleplerimize geçmeden önce; sendika olarak her ortam ve her platformda dile getirip çözülmesi noktasında mücadele ediyoruz. Yağmur, çamur, soğuk, sıcak, dağ-bayır demeden her iklim ve şartta hizmet veren Posta Dağıtıcılarımızın kronikleşmiş sorunu fiili hizmet zammı ve yıpranma payı konusunun acilen çözüme kavuşması gerekiyor” dedi.
PTT çalışanlarının tamepleri şunlar:
"Araç kullananlara ilave ücret, idari hizmet sözleşmeli personelin temel ücreti, idari hizmet sözleşmeli personelin mesai saati sınırının kaldırılması, unvan değişikliği, dağıtıcı personelin memur olarak atanması, yıl izninin verilmesi, performans sistemi, dağıtıcı kıyafetleri, PTT personeline öncelik ve indirim, merkezlerde doktor bulundurulması, emekli olan personelin SYS’den faydalanması, başdağıtıcı kadrosu ve hakları, personel eksikliği, şubelerde güvenlik görevlisinin bulundurulması, resmi plakalı PTT araçları".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.