Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir annenin en acı feryadı: “Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz”

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 237 gündür oğlundan haber bekleyen anne Adile Erol, “Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik” dedi.Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 237 gündür oğlundan haber bekleyen anne Adile Erol, “Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik” dedi.
Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan’dan, 29 Aralık 2015 tarihinde en son çocuk parkında görüldükten sonra bir daha haber alınamadı. Aylarca süren çalışmalarda çocukların Kelkit Çayı’na düşme ihtimaline karşı suda ekipler tarafından defalarca arama yapıldı. Havadan, karadan ve suda yapılan aramalarda bugüne kadar önemli bir ipucuna rastlanmadı. 237 gündür çocuklarından haber alamayan aileler ise çaresiz bekleyişlerini sürdürüyor. Bayram Erol’un annesi Adile Erol, kayıp oğlunun ikiz kardeşi Berat ile diğer kardeşi 4 yaşındaki Rukiye’nin sorularına cevap vermekte zorlandıklarını söyledi. Anne Erol, bir umut bir ışık beklediklerini ifade ederek, “Bilen gören varsa Allah rızası için bize söylesinler. Kaç aydır çocuğumuzun kokusunu özledik. Anne olmak çok zor ağlamadığım gün yok” dedi.
Defalarca yapılan arama çalışmalarından bir şey çıkmadığını ifade eden anne Erol, “Bu çocuklar uçmadıysa elbet bir yerde. Bir bilen var ama kimse bize söylemiyor. Bilen birisi varsa söylesin bu kadar feryadımızı duyuyor. Yarın bir gün onların da çocuklarının başına ne geleceği belli değil. Ölü veya diri biz çocuğumuzu istiyoruz. Çocuğumuzdan umudumuzu kesmedik. Çünkü hiçbir şeylerine rast gelmedik. Bir gün inşallah haber alacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.