Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binlerce Çocukla Çanakkale Türküsünü Söyleme Rekoru

Aydın Valiliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında, 2023 Türkiye’sini yönetecek gençlerimizde, milli ve manevi duyguların...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Valiliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında, 2023 Türkiye’sini yönetecek gençlerimizde, milli ve manevi duyguların diri tutulması amacıyla, 400 kişilik öğrenci korosu ve orkestrası eşliğinde 10.400 öğrenciyle En Çok Çocukla Çanakkale Türküsü Söyleme Rekor denemesi yapılacaktır.
Dünya Çocuk Rekorları kapsamında 10.400 öğrencinin Aydın Adnan Menderes Stadyumunda 17 Mart 2016 günü Çanakkale Türküsünü söyleyerek gerçekleştireceği rekor denemesi Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Bekir Çeker, MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, Dünya Çocuk Rekorlarından Aydın Türkgücü’nün olduğu Prof. Dr. Orhan Kural Başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyetince tescil edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.