Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bingöl Valisi Köşger, Genç ilçesinde incelemelerde bulundu

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, terör örgütü PKK tarafından dün gece eş zamanlı terör saldırısı düzenlenen Genç ilçesinde incelemelerde bulundu.Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, terör örgütü PKK tarafından dün gece eş zamanlı terör saldırısı düzenlenen Genç ilçesinde incelemelerde bulundu.
Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Hadi Topraktan, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Er, İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Nural Demir ile birlikte Genç ilçesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Kaymakamlık konağını inceleyen Vali Köşger ve beraberindekiler, daha sonra Kız Meslek Lisesi, emniyet lojmanları ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti.
Burada bir açıklama yapan Vali Köşger, "Dün gece 22.50 sıralarında Genç ilçemizde önce Kaymakamlık lojmanına saldırı başlıyor. Kaymakamlık lojmanında nöbet tutan polis arkadaşlarımıza yönelik bir saldırı. Bu saldırı sonucunda kulübede nöbet tutan arkadaşımız şehit oldu. Ondan bir on beş dakika sonra hem ilçe girişinde nöbet noktasına hem de emniyete yönelik taciz ateşi başlıyor. Eş zamanlı olarak da ilçe merkezinde bir bombalı araç patlatıldı. Maddi hasar oluştu şehir merkezinde. Yaralı bir polis arkadaşımız da yarım saat önce hakkın rahmetine kavuştu. İki şehidimiz var. 18 civarında ise yaralımız var. Milletimizin başı sağolsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.