Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bina Acil Durum Aydınlatmaları İnternet Üzerinden İzlenebiliyor

Teknoloji Tır'ı İkinci Kez Türkiye'de

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bina Acil Durum Aydınlatmaları İnternet Üzerinden İzlenebiliyor
Yüksek yapılarda ve apartamanlarda zorunlu olan acil aydınlatma sitemleri artık internet aracılığıyla izlenebiliyor. Böylece ticari binalarda el ile yapılan bakım kontrolleriyle maliyet ve zaman baskısını ortadan kaldırmayı amaçlanıyor.
Güç yönetimi şirketi Eaton, acil durum aydınlatması için kullanıcı dostu bir izleme sistemini çıkardığını duyurdu. Sistem, ticari binalarda el ile yapılan bakım kontrolleri ile ilgili maliyet ve zaman baskısını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.
Eaton Pazarlama Direktörü John Robb, “Eaton, pazarda var olan üç ürünü ile, acil durum aydınlatmasını izleme sistemlerinde uzun süreli bir uzmanlığa sahiptir. CGLine+’ın çıkışı ile, bu ürünlerin en iyi özelliklerini oldukça konfigüre edilebilir bir çözümde birleştirmiş olduk. Çözüm, bina yöneticilerinin çoğunun ihtiyaçlarını karşılayacak, yasal sorumluklarını yerine getirmelerine, bina sakinlerinin güvenliğinin sağlanmasına ve iş sürekliliğinin korunmasına yardımcı olacaktır” dedi
Her bir CGLine+ izleme sistemi, 800 adede kadar armatürün izlenmesini destekliyor. 32 adet CGLine+ sisteminin birbirlerine entegrasyonu sayesinde internet bağlantısı üzerinden tek bir noktadan 25 bin 600 adet armatürün izlenmesi ve otomatik test edilmesi sağlanıyor. Bina Yönetim sistemlerine adaptasyon için arayüz kullanımını da destekliyor. Sistem, arıza tespitlerinin gerçek zamanlı olarak bulunmasını ve rapor kayıtlarının tutulmasını garanti ediyor, böylece sistemin güvenli bir şekilde çalışması için gerekli önlemlerin önceden alınması sağlanıyor.
EATON’UN DEV TEKNOLOJİ TIRI 2. KEZ TÜRKİYE’YE GELDİ
Eaton, EMEA’de 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladığı Mobil Teknoloji Günleri turuna, Hannover Messe’den sonra Mayıs ayında Türkiye’de devam ediyor. Eaton, 17 Metrelik Dev Teknoloji tırını 2. kez Türkiye’de 5 farklı noktada konumlandırarak 11 teknoloji etkinliği düzenledi. Küresel Şirketin Ticari Projelere yönelik tüm yenilikçi elektrik çözümlerinin tanıtıldığı Eaton Mobil Teknoloji Günleri’nde, sergi alanı ve interaktif teknik seminerler birleştirilerek ziyaretçilere ulaştırıldı. Eaton Elektrik Türkiye Ülke Müdürü İpek Demiray “Eaton Teknoloji Tırı etkinliği ilk kez 2015 yılında düzenlendi. Makina İmalatçıları ve Enerji Verimliliği teması üzerine hazırlandı. Bu yıl ise Türkiye’de 2 Teknoloji Tırı ağırlamayı planlıyoruz. İlk tır etkinliği Ticari ve Endüstriyel binalar için “Güvenlik” teması iken, ikinci Teknoloji Tırı Endüstriyel tesisler için “Enerji Verimliliği” teması üzerine olacak. Şu ana kadar İstanbul ve Ankara lokasyonları ziyaret edildi. 2016 yılı sonunda gerçekleştireceğimiz etkinlik kapsamında ise Endüstriyel ve Oil&Gas hedef kitlesi olan müşterilerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz daha çok şehire ve kişiye ulaşmak. Bu amaca ulaşabilmek içinse 2017 yılında İstanbul ve Ankara dışındaki şehirler için bir teknoloji turu hazırlamak istiyoruz. Konya, Kayseri, Antalya gibi Anadolu’nun çeşitli noktalara ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.