Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bimeks “Kazaen Zarara Uğrama Ve Hırsızlık Sigortası” Verecek

Teknoloji perakendecisi Bimeks, tüketiciye sunduğu hizmet paketlerine bir yenisini ekliyor. Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden AIG Sigorta ile işbirliği anlaşması imzalayan Bimeks, Biterfi hizmet paketi ile sattığı ürünler için müşterilerine...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknoloji perakendecisi Bimeks, tüketiciye sunduğu hizmet paketlerine bir yenisini ekliyor. Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden AIG Sigorta ile işbirliği anlaşması imzalayan Bimeks, Biterfi hizmet paketi ile sattığı ürünler için müşterilerine “Kazaen Zarara Uğrama ve Hırsızlık Sigortası” hediye ediyor.
Türkiye’de kırk yıldan uzun bir süredir hizmet veren sigorta şirketlerinden AIG Sigorta ile yaptığı işbirliği anlaşması ile Bimeks, sattığı tablet ve cep telefonu gibi ürünleri çalınma, kırılma, su dökülmesine maruz kalma gibi istenmeyen durumlara karşı müşterilerini sigorta ettiriyor. Kazaen Zarara Uğrama ve Hırsızlık Sigortası paketi, 15 Mayıs’tan itibaren Bimeks mağazalarında müşterilerle buluşacak.
HANGİ ŞARTLARDA GEÇERLİ?
Hizmetten, Bimeks’ten Biterfi hizmet paketi satın alanlar yararlanabilecek. “Kazaen Zarara Uğrama ve Hırsızlık Sigortası” adı altında Biterfi ile birlikte ücretsiz verilecek olan hizmet, ürünün faturalandığı tarihten itibaren bir yıl boyunca geçerli olacak. Biterfi, Bimeks’in birlikte satın alındığı ürüne yeni modele avantajlı terfi imkanı sunan bir hizmet paketi. Buna göre ürün çalındığında, üzerine su döküldüğünde veya kırıldığında teminatlar kapsamında hasar karşılanacak. Ürünün onarımı mümkünse 20 işgünü içerisinde ücretsiz tamir edilecek. Tamiratı mümkün değilse veya çalınma söz konusuysa, ürün bedelinin yüzde 60’ı geri ödenecek.
"BİMEKS’İ İZLEMEYE DEVAM EDİN"
Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, şirket olarak önceliklerinin müşteriye rahatlık, konfor ve güven sunmak olduğunu belirterek, “Yeni nesil perakende sadece fiyat rekabetinden ibaret olmayacak. Bimeks olarak temel önceliğimiz müşteriye istediği ürünü, ihtiyaç duyduğu zamanda ve söz verdiğimiz şekilde ulaştırmaktır.Tüketicilerin bir ürün satın alırken azami faydayı elde etmelerini sağlayacak hizmet paketleri tasarlayıp müşterilerinin tercihine sunuyoruz. Biterfi de bunlardan biri. Dünyanın en büyük ve güvenilir şirketlerinden AIG Sigorta ile imzaladığımız işbirliği anlaşması, müşterimize sağladığımız fayda ve konforu artıracak. Bimeks, stratejisini uzun vadeli ve sürdürülebilir fayda üzerine kurdu. Perakendenin geleceğinin fiyat savaşlarıyla değil, tüketiciye sunulan toplam ve sürdürülebilir fayda ile şekillenecek. Bimeks omnichannel-çoklu kanal perakendecilikte öncü ve yenilikçi uygulamalarını sürdürecek. Bizi izlemeye devam edin” dedi.
"ORTAK PAYDAMIZ MÜŞTERİ ODAKLI HİZMET"
AIG Sigorta Genel Müdürü Ayşe Figen Gardet de Türkiye pazarına girdikleri 1976 yılından beri daima yenilikçi ve öncü ürünlerle sektörün gelişimine katkıda bulunduklarını, farklı ihtiyaçlara yönelik özel çözümler sunmayı prim hacminin önünde bir öncelik olarak gördüklerini söyledi. Ayşe Gardet sözlerine şöyle devam etti:
“Bimeks’in mevcut Biterfi hizmet paketinin hediyesi olarak tüketicilerle buluşturulmak üzere kurgulanmış Kazaen Zarara Uğrama ve Hırsızlık teminatını sağlamak üzere AIG Sigorta’yı tercih etmiş olması ve ortak paydamız olduğuna inandığım müşteri odaklı hizmet anlayışımızı sunabilme imkanı oluşturmasından ötürü son derece memnunuz. Başta değerli müşteriler olmak üzere tüm taraflar için verimli ve faydalı bir süreç olmasını diliyorum.”
Bimeks, geçtiğimiz yıl sonunda başlattığı yeni pazarlama iletişimi ile biterfi, bidakka, bikazançlı, biuçuş gibi hizmet paketlerini müşterilerinin tercihine sunuyor. Müşteriler, mağaza ve webden yaptıkları bütün alışverişlerde, sektördeki ilk ve tek uygulama ile “bipara” kazanıyorlar ve biriktirdikleri bipara’ları ürün kısıtlaması olmadan alışverişlerinde kullanabiliyorlar.
2015 yılını 1,6 milyar TL ciro ile sektörün önünde kapatan Bimeks bu yıl da satışlarını yüzde 20 artırmayı hedefliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.