Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilja Krstic, EXPO Antalya 2016’da Balkan müziği ziyafeti sunacak

Çin ve Japonya dışında dünyanın her yerinde konser veren Sırp sanatçı ’Bilja Krstic ve Bistrik Orchestra’, EXPO 2016’da konser verecek.Sırbistan, Doğu Bosna Hersek, Kuzey-Doğu Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Yunan ve Türk ezgilerinin bir...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çin ve Japonya dışında dünyanın her yerinde konser veren Sırp sanatçı ’Bilja Krstic ve Bistrik Orchestra’, EXPO 2016’da konser verecek.
Sırbistan, Doğu Bosna Hersek, Kuzey-Doğu Romanya, Bulgaristan, Makedonya, Yunan ve Türk ezgilerinin bir arada toplandığı ’Tarpos’ isimli albümleriyle Türkiye’de de ilgiyle dinlenen ’Bilja Krstic ve Bistrik Orchestra’, Sırbistan Milli günü etkinlikleri kapsamında 6 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de EXPO 2016’da konser verecek.
Solist Bilja Krstic, konser öncesi orkestra arkadaşlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyerek yaptıkları müziği anlattı. 15 yıldır Balkan etnik müziği yaptıklarını söyleyen Krstic, seslendirdikleri bütün şarkıların 100 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirtti. Çin ve Japonya hariç dünya çapında birçok festivale katıldıklarını ve konser verdiklerini söyleyen Krstic, İstanbul’un ardından Türkiye’deki ikinci konserlerini EXPO 2016 Antalya’da verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni albümleri 17 Ocak’ta çıkıyor
Yeni albümleri ’SVOD’un 17 Ocak’ta çıkacağını söyleyen Krstic, bu albümde yer alan ve bir Türk genci ile Yanna isimli bir Sırp kızının aşkını anlatan şarkılarını da konserlerinde seslendireceklerini söyledi. Krstic, Türk sanatçıları da severek dinlediklerini belirtti. Krstic, EXPO 2016’nın muhteşem bir organizasyon olduğunu da söyledi. Sırbistan’ın EXPO 2016’da yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Krstic "Sırbistan ve Türkiye ilişkileri için her zaman en iyisini diliyorum" dedi.
Sırbistan’ın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Slobadan Radeka da 6 Ekim’de gerçekleşecek konsere herkesi davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.