Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü’den bayram hediyesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Iraklı biri engelli, biri yatalak hastası iki kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.Bayramını Düzce’de geçiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 2 Iraklı aileyi sevindirdi. Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü’den bayram hediyesi
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Iraklı biri engelli, biri yatalak hastası iki kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.
Bayramını Düzce’de geçiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 2 Iraklı aileyi sevindirdi. Bakanı Faruk Özlü, bayramın 1. günü katıldığı bayramlaşmaların ardından yoğun programına 2. gün de devam ediyor. Bakan Özlü beraberinde AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve partililerle birlikte Kültür Mahallesi ve Burhaniye Mahallesinde iki Iraklı aileyi ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de ailelerin engelli bireyleri için tekerlekli sandalye hediye etti.
Bakan Özlü ilk olarak Kültür Mahallesindeki Iraklı aileyi ziyaret etti. Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve ekonomik yönden zor durumda olan ailenin engelli oğlu Mehdi Zarda’ya tekerlekli sandalye hediye eden Bakan Özlü, evin Türkçe bilen tek bireyi olan küçük oğlunun tercümanlığı ile aileyle sohbet etti. Sohbetin ardından ise engelli gence tekerlekli sandalye verdi.
Bakan Özlü daha sonra Burhaniye Mahallesinde yaşayan Iraklı Kerim ailesini ziyaret etti. Bakan Özlü, burada da hem zor durumdaki ailenin bayramını kutladı, onların hayat hikayelerini dinledi, hem de ailenin yatalak yaşlı bireyine tekerlekli sandalye hediye etti.
Kerim ailesinin en küçük ferdi Bakan Özlü’yü bayramlık almadığını söylemesi üzerine Özlü, bayramlık için talimat verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.