Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik:

Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek Toyota C-HR modelinin seri üretime başlaması vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “15 Temmuz sonrasında Türkiye ekonomisiyle ilgili endişe...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek Toyota C-HR modelinin seri üretime başlaması vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “15 Temmuz sonrasında Türkiye ekonomisiyle ilgili endişe duyanlara en iyi cevap bu yatırımlardır” dedi.
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’da bulunan üretim tesislerinde Toyota C-HR’ın seri üretiminin başlaması vesilesiyle bir tören düzenledi. Törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Toyota Otomotiv Türkiye A.Ş. CEO’su Hiroshi Kato, yan sanayi temsilcileri ve davetliler katıldı.
Programda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “15 Temmuz sonrasında Türkiye ekonomisiyle ilgili endişe duyanlara en iyi cevabın bu tür yatırım ve açılışlar olduğuna inanıyorum. Her zaman söylüyoruz bizim için yerli ve yabancı ayrımı yoktur. Bu ülkede üretim yapan herkes bizim için yerlidir. Bu ülkede üretim yapan her firma bizim başımızın tacıdır. Toyota’nın Türkiye’deki faaliyetleri çeyrek asrı geride bırakıyor. Toyota Türkiye’den memnun, Türkiye de Toyota’dan memnun” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından Türkiye’nin ilk hibrit otomobili olma özelliği taşıyan aracı inceledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.