Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilgiç’ten halkı tedirgin etmeye çalışanlara pirim vermeyin çağrısı

Tbmm Plan Ve Bütçe Komsiyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç Halkı Tedirgin Etmeye Çalişanlara Pirim Vermeyin Çağrisi Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 03:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 03:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilgiç’ten halkı tedirgin etmeye çalışanlara pirim vermeyin çağrısı
Isparta’da demokrasi nöbeti yedinci günde de devam etti. Hükümet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tutmaya devam etti. Meydanda ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından vatandaşlara çay ve çorba ikramı yapıldı.
ORTALIK SAKİN DURUMA HAKİMİZ
Demokrasi nöbeti tutmak için Hükümet Meydanı’na gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç gazetecilere açıklama da bulundu. Vatanı koruma noktasında hayatını kaybeden polis ve siviller Allah’tan rahmet dileyen Bilgiç, Türkiye’nin milli mücadeleden bu yana en büyük mücadelesini gösterdiğinin altını çizdi. Tüm hainlerin Türk milletine rağmen bir şey yapılamayacağını bir kez daha gördüklerini kaydeden Bilgiç, "Elhamdülillah ortalık sakin, duruma hakimiz. Söz konusu terör örgütü üyelerinin yakalanması için güvenlik güçlerimiz operasyon yapıyor. Bundan dolayı bir hareketlilik varmış gibi vatandaş tedirgin edilmeye çalışılıyor. Asla kimse buna pirim vermesin" açıklamasında bulundu.
OHAL ASLA VE ASLA SIKIYÖNETİM DEĞİLDİR
OHAL kararına ilişkin değerlendirmede bulunan Bilgiç, "OHAL asla ve asla bir sıkı yönetim değil. Vatandaşın kafasını karıştırmak isteyen bazı güçler bunu söylemekte. Bugün TBMM’de 346 vekilimiz iradeleriyle OHAL kanununu uygulamaya koydu. OHAL bu devletin ve milletin varlığını ve bütünlüğünü korumaya yönelik tedbirlerin daha hızlı bir şekilde alınabilmesi, vatandaşlarımızın hak, hukuk, ve özgürlüklerinin sonuna kadar alınabilmesi amacıyla alınmış bir tedbirdir. OHAL’de acil alınması gereken tedbirler Bakanlar Kurulu’ndan çıkar. Anayasamızda açıktır. Bugün OHAL’i eleştiren yurtdışı güçler Fransa’daki OHAL hakkında hiç bir şey konuşmamışlardır, eleştirmemişlerdir. Bugün 246 insanımızın canına kıyan bir terörist saldırıyla karşı karşıyayız. Darbe girişimleri hükümete karşı olur. Bu bir darbe girişimi değil, terörist saldırıdır. Aziz milletimiz hedef alınmıştır. 246’sını şehit etmiştir. bin 500 üzerinde yaralımız vardır. Bu ülkede FETÖ saldırısı altındadır Hiç bir ülkenin Türkiye’nin iç işlerine de söz söylemeye hakkı yoktur" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.