Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te Boş Bir Dairede Mahsur Kalan Çocuk Korku Dolu Anlar Yaşadı

Bilecik’te, boş bir dairede mahsur kalan 5 yaşındaki çocuğu kurtarmak için tüm ekipler seferber olurken, minik çocuk çaresizce ve korlu dolu gözlerle uzun süre yadım bekledi.Olay, dün gece iftardan sonra Atatürk Bulvarı üzerindeki bazı...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te Boş Bir Dairede Mahsur Kalan Çocuk Korku Dolu Anlar Yaşadı
Bilecik’te, boş bir dairede mahsur kalan 5 yaşındaki çocuğu kurtarmak için tüm ekipler seferber olurken, minik çocuk çaresizce ve korlu dolu gözlerle uzun süre yadım bekledi.
Olay, dün gece iftardan sonra Atatürk Bulvarı üzerindeki bazı daireleri boş bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, dedesiyle Teravih namazına gelen 5 yaşındaki Berkay Sönmez, dedesinin camiye girmesinin ardından cami çevresinde oynamaya başladı. Caminin yanı başında bulunan bazı daireleri boş bir apartmana giren 5 yaşındaki çocuk, elektrik olmayan bir daireye girerek kapıyı kapattı. Karanlık olduğu için kapıyı açamayan çocuk evin içinde ağlamaya başladı. Çocuğun ağlama sesini duyan çevredekiler durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri daire kapısını açmak istedi, ancak anahtar olmayınca açamadı ve bunun üzerine Bilecik Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, itfaiye aracının merdiveni yardımıyla çocuğun bulunduğu daire hareket ettikleri sırasında, apartmanın görevlisi gelerek kapıyı açtı ve çocuğu kurtardı. Çocuğu kurtaran apartman görevlisi ile polis ekipleri, 5 yaşındaki minik Berkay’ı ailesine götürülerek teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.