Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı

Bilecik’te bayram öncesi çikolatalar ve şekerler tezgahlardaki yerini alırken, fiyatların geçen senelere oranla aynı olduğu görüldü.Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi şekerlerin tezgahlarda yerlerini almasıyla bayram coşkusunun geldiğini...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Bilecik’te bayram öncesi çikolatalar ve şekerler tezgahlardaki yerini alırken, fiyatların geçen senelere oranla aynı olduğu görüldü.
Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi şekerlerin tezgahlarda yerlerini almasıyla bayram coşkusunun geldiğini belirten esnaf İlhan Öztürk, "Bu bayram şeker fiyatları geçen seneye göre fiyatlar aynı" dedi. Her bütçeye uygun şeker ve çikolata fiyatlarının olduğunu ifade eden Öztürk, "Şeker 6 liradan 20 liraya kadar var. Çikolata ise 10 liradan başlıyor 60 liraya kadar çıkıyor. Talepler herkesin bütçesi yönünde seyrediyor. Çoluk çocuğa dağıtılmak için ucuz şekerler tercih ediliyor. Çikolata grubu da daha resmi daireler, evlere gelen misafirler için tercih ediliyor. Genelde ucuz şekerler tercih ediliyor. Bütçeye uygun olduğu için. Bizde çok çeşit var. 250-300’e yakın şeker ve çikolata çeşidimiz var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.