Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te 26 gün süren demokrasi nöbetinin gizli kahramanları

Tüm ülkede olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te de 26 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinin sonuncusu büyük bir katılımla düzenlenirken, 26 gündür düzenlenen geceleri gizli kahramanları...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te 26 gün süren demokrasi nöbetinin gizli kahramanları
Tüm ülkede olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te de 26 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinin sonuncusu büyük bir katılımla düzenlenirken, 26 gündür düzenlenen geceleri gizli kahramanları gözden kaçmadı.
Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetini 26 gündür Cumhuriyet Meydanında düzenlenirken, meydanlara inen vatandaşlara 26 gün yemeyip yedirten, içmeyip içtiren, yeri geldi eve gitmeyen gizli kahramanlar gözden kaçmadı. Her akşam saat 21.00’a alanı dolduran vatandaşlara saat 18.00’da her gün meydana gelen Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Atölye Birimi çalışanları alanın ses ve ışık tesisatını kurmaya başladılar. Her akşam binlerce vatandaşa alan sorumlusu Engin Beyce önderliğinde su, pilav ve çorba dağıtan belediye çalışları ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri vatandaşlara 26 gün yemeyip yedirten, içmeyip içtiren, yeri geldi eve gitmediler. Her akşam alandaki vatandaşları coşturarak, konuşmalar yapan Bilecik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, her gece alanda olan biteni vatandaşlara basın yoluyla ulaştıran Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, alanın temizliği yapan Bilecik Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşlara yiyecek içecek konusunda yardımcı olan kurum, kuruluş ve fabrikalar 26 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinin gizli kahramanları oldular.
Öte yandan alanın güvenliği sağlayan emniyet yetkileri ve olası bir hastalığa karşı müdahale için sağlık çalışanları da 24 saat alanlarda nöbet tuttular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.