Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecikli Şehit 2. Sınıf Emniyet Müdürü son yolculuğuna uğurlandı

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na F-16 ile yapılan bombardıman sonucu şehit olan Bilecikli Emniyet Müdürü Taner Zafer Koyuncu (45), son yolculuğuna uğurlandı.15 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na F-16 ile yapılan bombardıman sonucu şehit olan Bilecikli Emniyet Müdürü Taner Zafer Koyuncu (45), son yolculuğuna uğurlandı.
15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na F-16 ile yapılan bombardıman sonucu şehit olan Bilecikli Emniyet Müdürü Taner Zafer Koyuncu Ankara Kocatepe Camii’nden çok sayıda vatandaşın dualarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Koyuncu’nun memleketi olduğu Bilecik’in Pazaryeri ilçesinden belediye tarafından yakınlarının cenazeye gitmeleri için otobüs kaldırıldı. Cenaze törenine, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın da katıldı.
Cenaze namazının ardından şehit Koyuncu’nun Türk bayrağına sarılı naaşı özel harekat polislerinin omuzlarında bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına bindirildi. Şehit 2. Sınıf Emniyet Müdürü Koyuncu cenazesi, Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.