Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’e ’Köklerimize Yolculuk Kuruluş’ gezisi düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gerçekleştirilen ‘Köklerimize Yolculuk Kuruluş Gezisi’ kapsamında Bilecik’i ziyaret eden öğrenci grubu kentin tarihi yerleri gezdi.Söğüt,...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gerçekleştirilen ‘Köklerimize Yolculuk Kuruluş Gezisi’ kapsamında Bilecik’i ziyaret eden öğrenci grubu kentin tarihi yerleri gezdi.
Söğüt, Bilecik ve Bursa güzergahında gerçekleştirilen programa katılan grup, Bilecik ziyaretleri kapsamında Şeyh Edebali Türbesi ve Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezerek, bilgi aldı. Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz tarafından ağırlanan heyet, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Sinema Salonunda Osmanlı Devleti’nin kuruluşu anlatan 3 boyutlu gösterimini izleme imkanı buldu.
Osmanlı Padişahları Tarih Şeridine duydukları hayranlığı ifade eden öğrenciler, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.