Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik TSO başkansız kaldı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun’un Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanması sonucu oda başkansız kaldı.Bilecik’te...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun’un Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanması sonucu oda başkansız kaldı.
Bilecik’te FETÖ, PYD mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Keleş, Sayman Üye Göksel Balcı ve 20 kişi çıkarıldıkları mahkeme sonucu tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun’un tutuklanmasından sonra 1’inci yardımcısı Osman Keleş’in de cezaevine girmesi sonucu başkanlık diğer bir başkan yardımcısı Recep Çevik’e kaldı. Recep Çevik’in de devamsızlıktan dolayı üyelikten düşmesi odayı başkansız bıraktı. Bugün yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısında Recep Çevik’in yerine yedeklerden bir yönetim kurulu üyesinin geleceği öğrenilirken, cezaevinde bulunan diğer 1’i başkan 2 yönetim kurulu üyesini yerine yedekten gelip gelmeyeceği ise konuşulacak.
Öte yandan, cezaevinde bulunan 3 ismin herhangi bir ceza almadıkları ve hüküm verilmediği için yerlerine yedek üye de geçmeyeceği iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.