Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Pideyi 1 TL’den Satacak

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Halk Ekmeği satış noktasında Ramazan ayı boyunca pideyi 1 TL’den, ekmeği ise; 50 kuruşa satılacaklarını söyledi.Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik Belediyesi Ramazan Ayında Pideyi 1 TL’den Satacak
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Halk Ekmeği satış noktasında Ramazan ayı boyunca pideyi 1 TL’den, ekmeği ise; 50 kuruşa satılacaklarını söyledi.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 2004 yılından bu yana hemşehrilerinin her yerde her olayda her konuda Bilecik Belediye Başkanlığı ve belediyenin imkanlarıyla hizmet etme çabası ve gayreti içinde olduklarını söyledi. 12 yıldır hemşehrileri ile birlikte bir çok güzelliğe iyiliğe güzel olaylara imza attıklarını belirten Yağcı, “Ramazan ayında yardımlaşma birlik beraberlik çok daha ön plana çıkmakta. Bu çerçevede de Belediye Başkanlığı olarak yıllardır yaptığımız artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızda aynı şekilde devam ettiriyoruz. Şehir merkezinde kültür merkezimizde iftar veriyoruz yaklaşık 700 kişiye her akşam iftar veriliyor. Geçen sene bir güzelliği daha ortaya çıkardık ve iftarla birlikte artık sahur programlarına da başladık ve sahurda orada veriyoruz. Burada farklı bir atmosferde ve farklı bir ortamda sahur yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kardeşlerimizi de buraya davet ediyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu sosyal yardımlarda geçen sene farklılık oraya getirdik. Sosyal yardımlarda artık torba paket götürme yerine yardım kartlarıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım kartlarını kendilerine tevdi ederek istedikleri o kartları ilgili marketine alışveriş merkezine giderek kendilerine istediklerini almış olacaklar. Çocuğuna istediğini alma fırsatını tanıyalım dedik” dedi.
EKMEK 50 KURUŞ PİDE 1 TL OLACAK
Halk Ekmeği satış noktasında geçen seneki gibi bu sene de 250 gram ekmeğin 50 kuruş, 300 gram pidenin ise 1 TL olacağını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
’’Biliyorsunuz ilk önce şehrin merkezindeki aile çay bahçesinde bir değişikliğe giderek burayı Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi adı altında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız burada daha kaliteli ve uygun fiyatlarda bir hizmet alacaklar. Onun yanına da bir büfe oluşturarak, Bilecik’imizde de ucuz ekmek ve pide satışlarına başladık. Bilecik Belediyesi olarak belediye halk ekmeği olarak bu ramazanda da ekmeğin fiyatı 50 kuruş olacak. Pidemiz de 1 lira olacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.