Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilal Erdoğan,’’ Davos’ta başkomutanımızın durun dediği gibi, bu millet tankların önüne geçerek durun dedi’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vatan Caddesi’nde demokrasi tutan vatandaşlara hitap etti.15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 00:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 00:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vatan Caddesi’nde demokrasi tutan vatandaşlara hitap etti.
15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,’’ 15 Temmuz gecesi sadece Türkiye’de iktidarın değişikliğine yönelik hain bir teşebbüs değildi. Amerika’sından İngiltere’sine kadar, oradaki basında çıkan yazılardan da anlaşıldığı gibi sözüm ona darbeyle birlikte FETÖ ve onun asker kıyafeti içerisindeki teröristleriyle birlikte ülkemizi işin içerisinden çıkamayacak bir duruma sürüklemek için gerçekleştirilmiş bir teşebbüstü. Allah’a çok şükür ki hedeflerine ulaşamadılar. Hedeflerine ulaşamayanların önünde iki büyük engel vardı. Bunlardan bir tanesi, yüreğindeki imanından başka bir şey olmayan vücudunu tankın önüne siper eden aziz Türk milleti ve onun dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dı’’ ifadelerini kullandı.
15 Temmuz gecesi vatandaşların Çanakkale ruhuyla uyanıklarını ifade eden Bilal Erdoğan,’’ 15 Temmuz gecesi bir halk adeta Çanakkale ruhuna uyandı. Hepinizden Allah razı olsun. Bu millet Çengelköy’de, Boğaziçi Köprüsü’nde, Vatan Caddesi’nde tankların önünde durun dedi. Adeta Davos’ta başkomutanımızın durun dediği gibi. Durun diyoruz artık. Bağımsızlığımızla oynayamazsınız, bu toprakların üstünde bu milletin egemenliğiyle, bu milletin hakimiyetine müdahale edemezsiniz, çomak sokamazsınız diyoruz artık. Artık demokrasi ve insan hakları yalanlarınız bu milletin iman dolu göğsünde toz oldu kaldı. Sizin samimiyetinizin olmadığını artık bu millet sayesinde dünya alem gördü. İnsan hakları diyorsunuz, insanların ölmesine göz yumuyorsunuz. Demokrasi diyorsunuz, insanların ekseriyetinin oyuyla gelen iktidarların devrilmesine göz yumuyorsunuz. O zaman durun, bu cadde çıkmaz sokaktır. Bunu sizler dediniz, Allah razı olsun’’ diye konuştu.
Kanser hücrelerinin çoğalmaması için İmam Hatip Liselerini desteklemek zorunda olduklarını vurgulayan Bilal Erdoğan,’’ Bunlar öteki dünyaya gittiklerinde de hesap veremeyecekler. Bunlar derinlerin en derininde mahkum olacaklar. Çünkü bunlar kula kul oldular. Bunlar, insanların inançlarını istismar ettiler. Buradan çıkaracağımız ders ise, bir daha kula kul olmayacağız. Dinimizi doğru kaynaklardan öğreneceğiz. Biz onun için İmam Hatipler dedik, çoğalması için mücadele ettik. Böyle kanser hücreleri çoğalmasın diye İmam Hatipleri desteklemek zorundayız. Bu millet bağımsızlığı için neler yapabileceğini gösterdi. Bu şu anlama geliyor. Yarınımız bugünden, geleceğimiz bugünlerden çok daha aydınlık olacak’’ şeklinde konuştu.
Vatandaşların Vatan Caddesi’ndeki demokrasi nöbetlerini sürdürdükleri görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.