Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biga’da hoşgeldin bebeğim partisi

Çanakkale’nin Biga Belediyesinin hayata geçirdiği projelerinden biri olan ’Hoşgeldin Bebek’ ile yeni doğan bebeklere ‘Hoş geldin Bebeğim’ partisi düzenlendi.Biga Belediyesinde düzenlenen partide, ilçede yeni doğan 500 bebek bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Biga’da hoşgeldin bebeğim partisi

Çanakkale’nin Biga Belediyesinin hayata geçirdiği projelerinden biri olan ’Hoşgeldin Bebek’ ile yeni doğan bebeklere ‘Hoş geldin Bebeğim’ partisi düzenlendi.

Biga Belediyesinde düzenlenen partide, ilçede yeni doğan 500 bebek bir araya geldi. Belediye Başkanı İsmail Işık, ‘‘2015 yılında başlatmış olduğumuz hizmet kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce ilçemizde belirlediğimiz yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladık. İlçemizi geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Hayatın her alanında bulunmak istiyoruz. Doğumdan ölüme kadar tüm Bigalılarla beraber olmak istiyoruz. Yeni doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Bu vesileyle Biga’mızda doğan bebeklerimize ‘’Hoş geldin Bebeğim’ partisi düzenledik. Biga’mızda yeni doğan bebeklerimize hoş geldin diyor, Anne ve Babaları ile birlikte mutlu, sağlıklı ve uzun ömürler geçirmelerini diliyorum’’ diye konuştu.

Başkan Işık,anne ve bebekleri ile birlikte pasta kesilerek, yeni doğan bebeklerin fotoğraflarının yer alacağı bir albüm hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.