Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biçen Marketler’den demokrasi nöbetine destek

Biçen Marketler meydanlarda Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara destek oldu.Biçen Market, 15 Temmuz 2016 tarihindeki menfur darbe girişiminin ardından kent ve semt meydanlarında vatandaşların başlattığı ‘Demokrasi Nöbeti’bnde vatandaşlara...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Biçen Marketler meydanlarda Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara destek oldu.
Biçen Market, 15 Temmuz 2016 tarihindeki menfur darbe girişiminin ardından kent ve semt meydanlarında vatandaşların başlattığı ‘Demokrasi Nöbeti’bnde vatandaşlara destek oldu. 29 Temmuz 2016 akşamı Halkalı Meydanı’nda süren Demokrasi Nöbeti’nde kurulan Biçen standında yerlerini alan Biçen görevli personeli, önceden hazırladıkları atıştırmalık gıda paketlerini vatandaşlara dağıttı. İçeriği tümüyle meydanda yer alan vatandaşların anlık ihtiyaçlarına uygun belirlenen atıştırmalık gıda paketler, ilgi gördü.
Biçen İcra Kurulu Başkanı İhsan Biçen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Halkımızın, ülke yönetimine zorla el koymaya kalkışan ve bu kalkışma esnasında birçok vatandaşın kanını akıtan zorbalara karşı gösterdiği kararlı tutumu takdirle karşılıyoruz. Vatandaşın sokakta da hukuk devleti anlayışına ve tümüyle kendi iradesinin tecelli ettiği parlamenter demokrasiye sahip çıkmış olması, sahip çıkarken gösterdiği bu büyük dayanışma örneği, ülkemizin mutlu yarınlarına olan umutlarımızın da yeniden yeşermesine neden olmuştur. Kalben ve madden meydanların sesine destek olmaktan gurur duyuyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşu ve ticari kuruluş gibi Biçen Marketler de bu dayanışmaya güç vermek adına kendi üzerine düşen görevler çerçevesinde belirlediği etkinliklerle meydanlara katkı sunmaya devam edecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.