Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BHİD İle Parkora’da İletişim Üzerine Sohbetler

Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından planlanan ve farklı isimlerin ağırlandığı iletişim sohbetleri, bu ay Parkora Yaşam ve Eğlence Merkezi Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2019 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2019 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BHİD İle Parkora’da İletişim Üzerine Sohbetler

“Patronlar, CEO’lar ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Kurumsal Dersler” adıyla 10. Kitabını yayınlayan iletişim sektörünün değerli isimlerinden Salim Kadıbeşegil eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Kurumsal itibar yönetimi, etik değerler, kriz yönetimi, kurum kimliği ve kültürü ile ilgili konulara değinen Kadıbeşegil, günümüz rekabet koşullarında sürdürülebilirlik açısından her zamankinden fazla itibar yönetimine ihtiyaç duyulduğunu belirtirken, kurumların bu konuyu hafife almamaları gerektiğine dikkat çekti.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa SÖNMEZAY, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi ev sahipliğinde Salim Kadıbeşegil’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, ParkOra Genel Müdürü ve yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

 ParkOra’da gerçekleştirilen seminere GESİAD Başkanı Kerim Demiral, TSYD Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyeleri, geçmiş dönem başkanları ile konuya ilgi duyanlar katıldı. Etkinlik sonrası Kadıbeşegil yeni kitabını katılımcılar için imzaladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.