Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beytullah Sevinç için zap suyunun yönü değiştirdiler

Hakkari’de arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Zap suyunda kaybolan Beytullah Sevinç için kurtarma ekipleri suyun yönünü değiştirdi.Hakkari’de arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Zap suyunda kaybolan Beytullah Sevinç’i arama çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’de arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Zap suyunda kaybolan Beytullah Sevinç için kurtarma ekipleri suyun yönünü değiştirdi.
Hakkari’de arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği Zap suyunda kaybolan Beytullah Sevinç’i arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. Arama çalışmalarını HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız, Şaban Alkan ile kurum müdürleri ile binlerce vatandaş takip ediyor. Hakkari Belediyesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Devlet Su İşleri (DSİ) ekiplerinin iş makineleriyle 3 gündür devam eden çalışmaları sonuç vermeyince, ekipler bu sefer Zap suyunun yönünü değiştirerek Sevinç’i arama çalışmalarını sürdürdü. Yöre halkının da destek verdiği arama çalışmaları üçüncü gününe girmesine rağmen Beytullah Sevinç’in cesedine ulaşılamadı.
Havanın kararmasıyla birlikte çalışmaların yarın sabah devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.