Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda öğrenciler çiçek kokulu sınıflarda ders başı yapacak

Okulların açılmasına günler kala Beyoğlu’nda bulunan 45 okulda, geniş çaplı temizlik çalışması başlatıldı. Nanoteknoloji ürünü deterjanlar kullanılarak okullarda iç ve dış temizlik yapılırken, özel parfümleme sistemi ile de öğrencilere...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okulların açılmasına günler kala Beyoğlu’nda bulunan 45 okulda, geniş çaplı temizlik çalışması başlatıldı. Nanoteknoloji ürünü deterjanlar kullanılarak okullarda iç ve dış temizlik yapılırken, özel parfümleme sistemi ile de öğrencilere çiçek kokulu sınıflar hazırlandı.
Beyoğlu Belediyesi, yeni eğitim - öğretim yılı dolayısıyla ilçede bulunan 45 okulda hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Uzman bir kadroyla yapılan temizlik çalışmasında nanoteknoloji deterjanlar kullanılarak öğrencilerin sağlığı da düşünüldü. Tulumlarını ve maskelerini giyen temizlik ekipleri, ilk olarak okul bahçesinde özel ilaçlı ve tazyikli suyla yıkama işlemi gerçekleştirdi. Ardından okulun pencereleri, sıraları, yerleri ve tahtaları tek tek silinerek hijyeni sağlandı.
Öğrenciler hijyenik sınıflarda ders başı yapacak
İlçe genelinde yıllardır devam eden gelenek, bu yıl da sürdürüldü. Beyoğlu’nda bulunan okullar yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi özel deterjanlar kullanılarak hijyen sağlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında lavabolar, tuvaletler ve öğrencilerin çok sık kullandığı alanlar özel deterjanlarla temizlendi. Hijyeni sağlanan sınıflarda son olarak özel parfümleme sistemiyle öğrencilere çiçek kokulu sınıflar hazır edildi.
Beyoğlu’nda okullar için özel temizlik ekipleri görev yapıyor
Yıl içerisinde talep edildikçe ilçede bulunan okullara temizlik desteği sağlandığını ve ilçede bulunan 22 okulda profesyonel ekiplerin yıl boyunca temizlik çalışması yaptığını belirten Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Topcan, "Biz bu çalışmaları sadece bu dönem değil sayın başkanımızın belediye başkanı seçildiği dönemden itibaren sürekli olarak yapmaktayız. Sayın Başkanımızın öğrencilere büyük bir tutkusu var. Öğrencileri her zaman ziyaret eder, okulun eksiklerini onlardan dinler ve tedarik yoluna gideriz. Biz de her yıl olduğu gibi okullar açılmadan evvel 45 okulumuzda gerekli hijyenik çalışmaları yapmaktayız. Yıl içerisinde de istek geldikçe tüm ekibimizle birlikte bu hizmeti veriyoruz. 45 okulun 22 tanesinde sabit elamanlarımız var. Bütün kullandığımız nanoteknolojiye uygun hijyenik malzemelerdir. Bu çalışmalarımız sadece okullarda değil tüm alanlar için böyle. Ekibimiz içeriye girdiği vakit sadece sıralar değil. Tuvaletler masalar, camlar, tahtalar siliniyor. Son olarak da en son olarak parfümleyerek kapıları kapatıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.