Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda "dükkanlar kapanıyor" haberlerine açılışlı yanıt

Beyoğlu’nda bir mekan daha Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, “Beyoğlu’nda ’dükkanlar kapanıyor’ diye haberler çıkmışken böyle...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda bir mekan daha Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, “Beyoğlu’nda ’dükkanlar kapanıyor’ diye haberler çıkmışken böyle bir dükkanın açılmış olması da bizleri daha çok sevindirdi. Beyoğlu’muza her gün yeni bir şeyin eklenmesi temennimizdir, arzumuzdur” dedi.
Yapılan yatırımlarla Türkiye’nin cazibe merkezlerinden birisi olan Beyoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. İlçede yeni bir işletme olan Hayal Et Restaurant, Sıraselviler Caddesi’nde hizmete girdi. İşletmenin açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, daha sonra mekanı gezerek hayırlı ve bol kazançlar diledi.
“Beyoğlu’muza her gün yeni bir şeyin eklenmesi temennimizdir”
Başkan Demircan açılışta yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin son dönemlerde yaşanan terör olayları ve darbe girişimi ile önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Terör olayları ve ardından yapılan hain darbe girişimini aslında Türkiye’nin ekonomisine yönelik, büyüme trendlerini durdurmaya yönelik suikast olarak görüyorum. Bundan sonra Türkiye’nin mücadelesi ticaretini, ekonomisini, refahını büyütme mücadelesidir. ’Beyoğlu’nda bazı dükkanlar kapanıyor’ diye haberler çıkmışken böyle bir dükkanın açılmış olması da bizleri daha çok sevindirdi. Güzel bir mekan olmuş, Allah hayırlı ve bol kazançlar ihsan etsin. Beyoğlu’muza her gün yeni bir şeyin eklenmesi temennimizdir, arzumuzdur. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.