Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu’nda 100 Yıllık Bina Böyle Çöktü

Beyoğlu’nda 100 yıllık tarihi bir bina çöktü. Binanın çökme anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansırken, olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı.Beyoğlu Emekyemez Mahallesi Yolcuzade Mektebi Sokağı’nda bulunan 100 yıllık tarihi...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda 100 yıllık tarihi bir bina çöktü. Binanın çökme anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansırken, olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı.
Beyoğlu Emekyemez Mahallesi Yolcuzade Mektebi Sokağı’nda bulunan 100 yıllık tarihi bir bina sabah saat 11.00 sularında çöktü. Binanın çökmesi çevrede paniğe neden olurken, olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, binanın önünde duran bir otomobil enkaz altında kaldı.
Toz bulutu içerisinde enkaza dönüşen metruk binanın 2 yıl önce yandığı öğrenildi. Binada senelerdir kimsenin yaşamadığı, kış aylarında sokakta yaşayan insanların soğuktan korunmak ve barınmak için binayı kullandıkları belirtildi.
ARACI ENKAZ ALTINDA KALDI
Mahalle sakinlerinden Emir Kalenderoğlu’nun iki ay önce satın aldığı otomobili enkaz altında kaldı. Aracı enkaz altında kalan Kalenderoğlu, binanın eski olduğunu belirterek, “Daha önce de yanmıştı burası. Aracımı yarım saat önce park etmiştim. Bir anda yıkıldı bina” dedi.
Binanın sahiplerinden Mehmet Altanlar ise “En az 100 senelik bir bina. Burası iki sene önce yandı” şeklinde konuştu.
Öte yandan, itfaiye, polis ve belediye ekipleri olay yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.
BİNANIN ÇÖKME ANI KAMERADA
Sabah saatlerinde yaşanan olayda tarihi binanın çökme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde binanın çöken binayla birlikte oluşan toz bulutu görülüyor. Çevrede bulunan vatandaşların da çökmenin ardından olay yerine doğru baktığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.