Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti sürüyor

Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti sürüyor. Vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren Beylikdüzü Metrobüs meydanını doldurdu.Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti 19. Gününde de sürüyor. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce vatandaş meydanı...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 03:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 03:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti sürüyor. Vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren Beylikdüzü Metrobüs meydanını doldurdu.
Beylikdüzü’nde demokrasi nöbeti 19. Gününde de sürüyor. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce vatandaş meydanı doldurdu. İstiklal Marşıyla başlayan program da çocuklar şiirler okudu.. Program da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av.İsmail Damat demokrasi nöbetinin 19. Günü olmasına rağmen vatandaşların hala meydanları ilk günkü gibi doldurduğunu belirterek “Gördüğünüz gibi 19 gün geçmesine rağmen insanlarımız Beylikdüzü’nde yaşayan duyarlı vatansever vatandaşlarımız komşularımız ilk günkü heyecanla ilk günkü vatanseverlik duygularıyla ilk günkü çağrının etkisinde kaldıkları gibi hala buradalar”dedi.
Metrobüs Meydanı’nın isminin 15 Temmuz Şehitler meydanı olarak değiştirildiğini belirten Başkan Damat”Burası önceden metrobüs üzerinde yapıldığı için metrobüs meydanı olarak geçiyordu. Ama insanlarımızın vatan müdafaası adına bu kirli hain terör şebekelerinin vatanımızı adeta işgal noktasında yaptıkları kirli darbe girişiminden sonra bu meydanı bir kale olarak demokrasinin beşiği olarak belirlediler. Buranın adı artık metrobüs meydanı değil bundan sonra şehitlerimize hürmeten onların aziz hatırasına hürmet olarak 15 Temmuz Şehitler Meydanı olarak değiştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımızda buraya teşrif ettiğinde bu meydanın ismini değiştirdik. Biz burada Beylikdüzü’nde herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızı bütün herkesi meydana davet ediyoruz. Burada hiçbir siyasi partiyi temsil eden hiçbir bayrak yok. Burada siyaset yapılmıyor. Buranın tek gayesi var burada vatanımızı savunuyoruz. Milletimizi istiklalimizi savunuyoruz. Onun için hakimiyet milletindir diyoruz. Buradan geleceğimize birkaç mesaj vermek istiyorum. Alanımızı şuanda çocuklarımız dolduruyor. Biz bugün sayın cumhurbaşkanımızla başkomutanımız başta olmak üzere buraya gelen bütün insanlar olarak birinci olarak bu vatan bu bayrak bizim. Bu vatanın bizden başka sahibi de yok dolayısıyla biz vatanımızı böldürmeyiz. Bayrağımızı indirmeyiz ezanımızı da dindirmeyiz susturmayız. Bir zamanlar bu ülkede darbelerle ezanlar susturuluyordu. Bu aziz millet darbeyi ezanıyla susturdu”diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.