Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beylikdüzü Belediyesi, 15 temmuz şehitleri için Cemevi’nde mevlit okuttu

15 Temmuz askeri darbe girişiminin püskürtülmesi sırasında şehit olan vatandaşlar için Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Cemevi’nde Mevlit okuttu.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine sızan Fethullahçı terör örgütü paralel devlet yapılanması...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz askeri darbe girişiminin püskürtülmesi sırasında şehit olan vatandaşlar için Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Cemevi’nde Mevlit okuttu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine sızan Fethullahçı terör örgütü paralel devlet yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının 15 Temmuz akşamı başlattığı darbe girişiminin püskürtülmesi sırasında şehit olan kahraman vatandaşlar için Gürpınar Cemevi’nde mevlit okutuldu. Beylikdüzü Belediyesi’nin okuttuğu mevlitte, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrasında yapılan duada, 15 Temmuz gecesi vatanını canı pahasına koruyan şehitler ve gaziler için dualar edildi. Okunan duaların ardından pilav ve ayran ikramında bulunuldu.
“Dünya’da belki Türkiye’den beklenmeyen bir refleksi gösterdi toplum”
Toplumun her kesiminde 15 Temmuz şehitlerini anma arzusunun olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bütün vatandaşlarımızda şehitlerimizin büyük mücadelesini sahiplenme isteği var. Daha önce camide bir mevlit okutmuştuk. Bugünde cemevinde okutuyoruz. Tabi ki biz bir daha böyle günler ve böyle acılar yaşamak istemeyiz. Demokrasi nöbetlerini halkımız sürdürüyor. Demek oluyor ki müthiş bir demokrasi tutkunluğu yaşıyoruz. Dünya’da belki Türkiye’den beklenmeyen bir refleksi gösterdi toplum. Buna sahip çıkmamız lazım” şeklinde ifadeler kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.