Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beykoz’da 4 ton balık vatandaşlara ikram edildi

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde vatandaşlara 4 ton ekmek arası balık ve helva ikram edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde vatandaşlara 4 ton ekmek arası balık ve helva ikram edildi.

Beykoz Belediyesi, Su Ürünleri Otopark alanında Balık Festivali düzenledi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, vatandaşlarla bir araya gelerek balık ikramında bulundu. Kemençe ve tulum eşliğinde yöresel sanatçıların sahne aldığı festivalde vatandaşlar ızgara ve yağda pişirilen balıkları alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Festival kapsamında ızgarada pişirilen 4 ton ekmek arası balık ve helva vatandaşlara ikram edildi.

“Bütün hedefimiz vatandaşlarımızı mutlu etmektir”

Festivale katılarak vatandaşlara balık ekmek ikramında bulunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “On binin üzerinde balık ekmek vatandaşlara ikram edildi. Bütün hedefimiz vatandaşlarımızı mutlu etmek, onları bir araya getirmek, hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktır. Burada da en iyi şekilde görüyoruz, mutluyum teşekkür ederim” dedi.

Balık festivali vatandaşlardan tam not aldı

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen festival vatandaşlardan tam not aldı. Kuyrukta bekleyen ve balık yiyen vatandaşlar sahnede seslendirilen Karadeniz şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Sıradaki bir vatandaş, “20 dakikadır bekliyorum, ben emekliyim vaktim var. Eşimle birlikte geldim inşallah öğle yemeğini burada yiyeceğiz” diye konuştu. Halay çeken başka bir vatandaş ise, “Her şey harika, süper, Beykoz’a gelin balık yiyip eğlenin” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.