Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEV Yönetim Kurulu'ndan Vali Canbolat'a ziyaret

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ve BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Uslu, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan ve Öztürk Yazıcı, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEV Yönetim Kurulu'ndan Vali Canbolat'a ziyaret

Heykel’de yer alan tarihi Valilik binasında gerçekleşen ziyarette; BEV Başkanı Onur,  vakfın 5 yıl süresince yaptığı çalışmaları özetlerken, yeni dönemde yönetim kurulu ile gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Onur sözlerinin sonunda, ülkemizin eğitim için belirlenen hedeflere ulaşabilmesinde en büyük faktörün iyi yetişmiş gençler olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Valisi Yakup Canbolat sözlerine BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak başladı. Canbolat, “Devlet ve özel kurumların yanı sıra STK’ların, Vakıfların, toplumu oluşturan tüm bireylerin verdiği destekler ile ortak bir yol haritasında buluşarak eğitimle ilgili güzel işler yapılabilir. BEV bu noktada alt yapısı kuvvetli, ciddi yatırımları ve hedefleri olan bir Vakıf. Bursa Valiliği olarak bu yolda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.