Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BESYO öğrencilerinden materyal sergisi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından spor materyalleri sergisi düzenlendi.B eden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven,...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BESYO öğrencilerinden materyal sergisi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından spor materyalleri sergisi düzenlendi.

B eden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Gül, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Gül sergi hakkında bilgi verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ise,"Emeği geçen arkadaşları kutluyorum. Bu tür çalışmalar öğrencilerimizin ufuklarını açmakta. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum." dedi

Açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi alan Prof. Dr. Ataseven, materyallerin spor alanında vizyon açacağını belirterek öğrencilere başarı diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.