Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Besni’ye Merinos’tan iş garantili fakülte

Adıyaman’ın Besni ilçesinde 2018-2019 eğitim Öğretim yılı başında hizmete girecek olan Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi öğrencileri hem burslu, hem iş garantili okuyacak.Konu ile ilgili açıklama yapan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Besni’ye Merinos’tan iş garantili fakülte

Adıyaman’ın Besni ilçesinde 2018-2019 eğitim Öğretim yılı başında hizmete girecek olan Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi öğrencileri hem burslu, hem iş garantili okuyacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, "Merinos A.Ş. olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi hizmete sunulacaktır. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Fakültemiz Tekstil Mühendisliği ve İşletme bölümünden öğrenci alımı yapacaktır. Bu bölümlerde okuyacak öğrencilerimize burs ve iş imkanı sağlamayı düşünüyoruz. Bu kapsamda 50’ye yakın öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra işletmelerimizde staj imkanı sağlayarak, başarılı öğrencilerimizden bir kısmını ise işe alacağız” dedi.

Fakülte binasının hemen hemen hazır hale geldiğini söyleyen Erdemoğlu, “Üniversite yetkilileri de çalışmalarını sürdürmekte. Şu anda ağaçlandırma çalışmaları yapılmakta. Alt yapı çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. Ayrıca güvenlik sistemleri, çit çekimi ve ana giriş kapısı çalışmaları ise başlamak üzere" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.